Staňte se našimi fanoušky na:

Selská Čorba

Autor receptu: aB (218 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupanou cibuli uvaříme v osolené vodě doměkka a vývar slijeme . Vařenou cibuli rozmixujeme , přidáme nastrouhaný celer a olej , zalijeme cibulovým vývarem a přivedeme k varu.Žloutky našleháme a přidáme je do polévky těsně před podáváním. Ochutíme citrónovou šťávou nebo octem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!