Staňte se našimi fanoušky na:

Selská mísa

Autor receptu: BarusatkoG (253 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Doprostřed talíře rozložíme plátky bramborových nebo chlupatých knedlíků, okolo dušené kyselé zelí, obložíme plátkem pečeného vepřového bůčku, plátkem vařeného uzeného masa a opečenou klobásou. Mírně podlijeme výpekem z veprového bůčku. - Recept cca na 5 porcí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

daramacho |15. řijna 2013
dobré Odpovědět
Zdendula|15. řijna 2013
znám pod názvem jihočeská bašta-podává se s knedlíky napůl-jak bramborové,tak houskové Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!