Staňte se našimi fanoušky na:

Selské zapečené brambory se špenátem a slaninou

Autor receptu: Ivulinda(Ivka) (100 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory uvaříme do poloměkka a necháme vychladnout. Mezitim orestujeme na oleji nasekané kuřecí maso. Špenát omyjeme a pokrájíme. Vychladlé brambory oloupeme a pokrájíme na plátky. Vše - /brambory, maso a špenát/ vložíme do pekáčku vymazaného máslem a vždy každou vrstvu osolíme a opepříme. Nakonec vložíme na bramborovo- masovou směs plátky zauzené slaniny a vše dáme zapéci dozlatova. Můžeme zalít i rozšlehanými vejci, ale nemusíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lenny |16. června 2013
už mám na to chuť Odpovědět
zuzi |19. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Konato |19. května 2013
To bych si tedy moc pochutnal. Odpovědět
ohen |11. května 2013
zajímavé Odpovědět
junkie09 |11. května 2013
přidávám do oblíbených, díky za inspiraci. Odpovědět
jarča |11. května 2013
krasně vypada a bude i chutnat. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!