Droždí rozdrobte do malé misky, přidejte cukr, polovinu vody a míchejte, dokud se droždí nerozpustí. nechte vzejít kvásek asi 10 minut na teplém místě. Do mísy dejte mouku se solí, udělejte do ní důlek a vlijte kvásek, olej a většinu zbývající vody. Vařečkou zpracujte těsto - v případě potřeby přidejte trošku vody. Těsto položte na pomoučený vál a hněteme, dokud nebude hladké a pružné. Vytvarujte kouli a dejte do velké mísy. Zakryjte ji čistou utěrkou a nechte hodinu kynout na teplém místě, nebo dokud těsto nezdvojnásobí svůj objem. Těsně před použitím těsto krátce prohněteme na pomoučeném válu. V oleji na pánvi nechte 2-3 minuty pěnit česnek, vyndáme ho a do oleje dáme sépii. Za častého míchání při střední teplotě ji smažte 15 minut. Vmíchejte ostatní přísady a opékejte ještě 5 minut, osolte a opepřete. Těsto rozdělte na 2 díly, jeden bude 2x větší než druhý. Větší kus těsta vyválejte na sílu asi 3 mm, vyložte dno a strany koláčové formy. Těsto upravte tak, aby mírně přesahovalo okraje a formu vyplňte sépiovou náplní. Menší kus těsta vyválejte na stejnou sílu jako první a zakryjte náplň ve formě. Přesahující okraje těsta přeložte, aby náplň byla pevně uzavřená. Pečte 30 minut na 200°C, podávejte horké nebo pokojové teploty.