Těsto: 1 hrnek nasekaných vlašských ořechů, 3 lžíce cukru,110g másla,1 hrnek polohrubé mouky Tvarohová vrstva: 1 balení tvarohu nebo mascarpone,1 hrnek moučkového cukru ,250ml šlehačky Vanilková vrstva: 1 bal.vanilkového pudinku ,mléko, cukr dle chuti Čokoládová vrstva: 500ml šlehačky, strouhaná čokoláda Předehřejeme troubu na 175°C. Vymažeme a vysypeme plech. Smícháme všechny přísady na těsto a stiskněte směs na plech. Pečeme asi 20 minut. Vanilkový a čokoládový pudink uděláme podle návodu na obalu, dochutíme cukrem dle chuti. Vymícháme tvaroh (popř. mascarpone) s moučkovým cukrem a postupně pak přidáváme našlehanou šlehačku. Mícháme, dokud není směs lehká a načechraná. Tvarohovou směs natřeme rovnoměrně na těsto, poté dáme vrstvu čokoládového pudinku, vanilkového pudinku, vyšlehané šlehačky a nakonec posypeme strouhanou čokoládou.