Konečně přichází jaro! Teď je ten správný okamžik na nastartování organismu ,zelenou‘ a odlehčenou stravou. Objevují se první bylinky a mladé lístky. Vychutnáte si jarní kuřátka a vejce od šťastných slepiček z volného chovu.
Pro doporučení je nutné přihlásit se.
Už od nepaměti naše babičky pekly tradiční velikonoční pečivo. Nejlepší recepty…
Mladé bylinky mají velkou moc. Využijte léčivé síly přírody a vyrobte si…
Křehké, šťavnaté, lehce pikantní. Ředkvičky najdete v obchodech celý rok, ale…
K jaru patří i pokrmy z mladého masa - je chutné, dietní, křehké a šťavnaté.…
Tvaroh – jemný, lehký, nadýchaný. Na jaře, když krávy po zimě konečně vyrazí na…
Brambory jsou základním stavebním kamenem české kuchyně. Nové brambory se…
Sladké hlavní chody nás okamžitě přenesou do babiččiny kuchyně. Právě tam se…
Za okny fučí vítr nebo padá sníh a vy byste si dali něco na zahřátí. Inspirujte…
Zabijačka a masopustní hody jsou už od dob našich předků tradiční oslavou…
Přichází jaro, příroda se probouzí a začínají rašit první bylinky a mladé…
Bylo dřív vejce, nebo slepice? Je jaro, slepičky začaly zase pořádně nést, jsou…
Slavnostní velikonoční oběd by měl potěšit oko zápavou jarních barev a chuťové…
Pro tuto akci je nutné přihlásit se.