Sezóna grilování propukla v plné síle. Červenec je měsícem šťavnatých steaků, bohatě obložených burgerů a dozlatova grilovaných vepřových žebírek, kuřecích stehýnek i křidýlek. Občas je můžete proložit salátem nebo ovocným koláčem, aby se neřeklo...
Pro doporučení je nutné přihlásit se.
Mladé bylinky mají velkou moc. Využijte léčivé síly přírody a vyrobte si…
Je tu prázdninová sezóna a my konečně můžeme vytáhnout grily. Bude to kuřecí,…
Horké letní dny fandí lehkým jídlům se spoustou zeleniny. Ta je koneckonců v…
Meruňky jsou hebké, voňavé a sladké i kyselé tak akorát. Když se objeví v…
Třešně chutnají nejlépe rovnou ze stromu, ale co si budeme povídat, taková…
Prázdniny u babičky, modrá pusa od borůvek a malinové prsty. Tohle je chuť léta…
Jak nejlépe zpracovat právě dozrávající ovoce? Na plech s ním! V rychlých…
Kdy rostou houby? Znalci si v lese přijdou na své téměř po celý rok, ale sezóna…
Už jste si dosyta užili bramboraček, houbových omáček a rizot? Připravte si…
Brambory jsou základním stavebním kamenem české kuchyně. Nové brambory se…
Víkend nebo dokonce dovolená na chalupě či chatě přímo vybízí k tomu trávit co…
Pro tuto akci je nutné přihlásit se.