Jako podklad na jednohubky použijte malé čtverečky, trojúhelníčky nebo kolečka světlého či tmavého chleba, můžete je předem krátce opéct na grilu a případně slabě potřít máslem. Oblohu můžete také dát na slané krekry, chipsy, pečená nebo smažená kolečka brambor nebo do předem upečených košíčků ze slaného těsta. BRAMBOROVÁ Plátky brambor pečených v alobalu s rozmarýnou, slaná česneková majonéza, čerstvá rozmarýna, sterilovaná paprika. ŠUNKOVÁ Na nudličky nakrájená dušená šunka, kousky zlatého kiwi, čerstvá máta. SLANEČKOVÁ Kousky slanečka, kolečka červené řepy a cibule, plátek citronu, pažitka, olivový olej a citronová šťáva na pokapání, mletý pepř. SLEĎOVÁ Sledi ve sladkokyselém nálevu, kolečka cibule, proužky červené papriky, plátek limetky. HROZNOVÁ Různé druhy plátkových sýrů nakrájené na trojúhelníčky, kuličky tmavého vína, bazalka.