Staňte se našimi fanoušky na:

sirup z divizny

Autor receptu: petrapo (87 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • květy z divizny

Pracovní postup:

Květy z divizny dáme do sklenice, bohatě zasypeme cukrem a každý den přidáváme, co nasbíráme a cukrujeme. Jakmile se květy v cukru "rozpustí" na takový tmavě hnědý nektar - zcedíme, abychom se zbavili zbytků květů a broučků:), dáme do čisté láhve. Používáme na slazení nápojů, nebo na zvláčnění dortových korpusů...jak je komu libo.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kockaviky |16. listopadu 2013
zajímavé Odpovědět
Hanina |4. listopadu 2013
může se hodit Odpovědět
Bohu |3. listopadu 2013
předpokládám, že ta krupice v surovinách je cukr :D Odpovědět
Bohu |3. listopadu 2013
jé, ten dělávala moje babička :) Odpovědět
hluchnicka|4. listopadu 2013
také znám od babičky! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!