Staňte se našimi fanoušky na:

Skleněnka

Autor receptu: VELKAKOKI (562 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Krupky spaříme, scedíme, zalijeme osolenou vodou. Přidáme na kostky pokrájené oloupané brambory, koření a vaříme doměkka. Ochutíme utřeným česnekem, máslem, petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jobovab |16. července 2013
dobré Odpovědět
VELKAKOKI |15. července 2013
Opět nepřenost: je rozdíl kroupy, které znáte např. z jitrnic a krupky = malé kroupy...Průměr asi 1mm. Odpovědět
roxana-zdena |15. července 2013
Omlouvám se autorce, zavádějící je asi název, naší předkové se stravovali jinak, taky nebyli tlustí, jak jsem to hledala, je tu ještě nějaká česnečka s krupkami, asi obdoba, kouknu se. Je fakt, že já zase dávám do česnečky pouze brambory. Ještě dotaz - jaké velikosti jsou ty kroupy? Díky... Odpovědět
daramacho |15. července 2013
dobré Odpovědět
VELKAKOKI |15. července 2013
skleněnka- krajová specialita, jiná česnečka. Odpovědět
roxana-zdena |14. července 2013
Něco mi tam chybí, je to hodně "hladové". Odpovědět
holub|14. července 2013
lidové recepty, to je moje... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!