Staňte se našimi fanoušky na:

Skopová kýta se žampióny a koňakem

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso omyjte, osušte, prošpikujte klínky slaniny a žampiónů, vložte do pekáče, potřete mírně rozehřátým sádlem, posolte a opepřete.Pečte v předehřáté troubě.Přibližně po 30 minutách kýtu polijte koňakem, flambujte a dopečte doměkka.Maso naporcujte a položte na nahřáté talíře.Šťávu v pekáči zřeďte horkým vývarem a porce masa přelijte.Podávejte s bramborovou kaší a okurkovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!