Staňte se našimi fanoušky na:

Skopová kýta studená

Autor receptu: aB (218 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Kýtu vykostíme a protkneme slaninou a česnekem.Sůl,citrónovou šťávu,pepř a majoránku smícháme a směsí maso potřeme.Maso stočíme,pevně zavážeme,vložíme do vřící osolené vody,přidáme mrkev,cibuli, celer a vaříme doměkka.Uvařené maso podáváme políté sardelovou omáčkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!