Staňte se našimi fanoušky na:

Skopová pečeně na česneku

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso potřete česnekem a mírně posolte.V pekáči rozehřejte sádlo, poduste cibuli a prudce opečte skopové po celém povrchu.Podlijte vroucí vodou a duste do poloměkka, pak je dopečte v otevřeném pekáči v předehřáté troubě.Vypečenou šťávu zahustěte moukou a prohřejte.Pečenou kýtu naporcujte, na talířích přelijte omáčkou a podávejte s opečenými brambory, bramborovou kaší nebo bramborovými knedlíky a špenátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!