Staňte se našimi fanoušky na:

Skopové maso na mrkvi

Autor receptu: kote19 (257 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěné maso nakrájíme na malé kostky. Cibuli drobně nasekáme a očištěnou mrkev nastrouháme na hrubším struhadle. Cibuli a mrkev zpěníme na oleji,přidáme nakrájené maso, osmažíme, osolíme, přidáme bobkový list,t ymián, pepř, rozetřený česnek a citronovou štávu, vše podlijeme masovým vývarem a dusíme doměkka. Nakonec přimícháme zakysanou smetanu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!