Staňte se našimi fanoušky na:

Skopové maso s fazolkami

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Slaninu nakrájenou na kostičky necháme rozškvařit v kastrůlku, přidáme na kousky nakrájené maso, osolíme, opepříme a ještě přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a utřený česnek. Nejdříve osmahneme, pak vše zalijeme trochou horké vody a přikryté dusíme doměkka .K tomu přidáme okapané sterilované fazolky, dále vařené brambory nakrájené na plátky, vše dochutíme a ještě chvíli prohřejeme. Všechen vývar se vsákne a zbude nám jen maso se zeleninou. Pokrm podáváme teplý s krajíčky chleba.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!