Staňte se našimi fanoušky na:

Skopové maso s patizony

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
20× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Skopové plátky zlehka naklepeme, zbavíme přebytečného tuku, na okrajích nařízneme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a na rozehřátém sádle po obou stranách zprudka opečeme. Do vypečené šťávy přidáme nakrájenou cibuli a zpěníme, maso podlijeme a zvolna dusíme do poloměkka. Pak přidáme nakrájené patizony a zvolna dohotovíme. Podáváme s různě upravenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Vendula Ševčíková |7. května 2013
zkusím Odpovědět
katka-radova|7. května 2013
zkusíme .... v oblíbených :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!