Staňte se našimi fanoušky na:

Skopové ragů

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso rozkrájejte na špalíčky. V kastrolu rozehřejte polovinu másla a zpěňte cibuli, přidejte maso, osolte, opepřete a podlijte částí horkého vývaru. Duste do poloměkka – občas podlijte vývarem a promíchejte. Přidejte mrkev, hrášek a fazolky. Připravte jíšku: rozehřejte zbývající máslo a pomalu vmíchejte mouku. Jíšku přimíchejte k masu a duste doměkka. Podávejte s vařenými brambory a ozdobené petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!