Skopové maso nakrájíme na tenké plátky (asi 2mm a cca o velikosti dvacetikoruny). Smísíme s rozmočenou škrobovou moučkou, osolíme a dáme stranou. Na pánvi rozpálíme olej, prudce osmahneme sojové klíčky, vyndáme děrovanou lopatkou a dáme stranou. Do stejné pánve dáme opražit plátky masa, přidáme česnek rozkrájený na plátky, osmahneme za stálého míchání z obou stran a zalijeme a zalijeme zálivkou (desertní víno, sójová omáčka, feferonka, zázvor,cukr, glutasol, vývar) a krátce povaříme. Pak přidáme opražené mandle, osmažené sójové klíčky a nakládanou kapii, promícháme. Nakonec zakápneme několika kapkami oleje. Podáváme s vlasovými nudlemi (s petrželkou a celerovou natí) nebo s rýží a zeleninovým salátem. Místo sójových klíčků můžete použít na proužky nakrájené bílé zelí, celer nebo kedlubnu.