Staňte se našimi fanoušky na:

Skopský koláč s jablky

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Spařené a oloupané mandle semeleme, kůru nastrouháme a vše smícháme s moukou, moučkovým cukrem, vejci, máslem a vanilkovým cukrem. Vypracujeme hladké těsto a urovnáme jej do výše 2 cm na vymazaný plech. Upečeme při 200 ˚C asi 20 minut. Mezitím si nastrouháme jablka, promícháme s cukrem, rumem, vanilkovým cukrem a vínem a uvaříme z nich hustou kaši. Upečené těsto překlopíme na tác, namažeme vychladlou jablečnou kaší a navrch dáme oslazenou šlehačku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!