Vanilkový pudink rozmícháme s cukrem v 1dl mléka a zbylé mléko s badyánem a skořicí přivedeme na mírném ohni k varu. Koření vyjmeme, mléko zalijeme směsí pudinku a za stálého míchání 5 minut povaříme. Jablka rozčtvrtíme, vyjmeme jádřince a nakrájíme je na plátky. Na rozpuštěném másle s 3 lžícemi medu jablka orestujeme. Do pudinkové hmoty přidáme 0,5 dl calvadosu a vše spojíme. Podle připravené formy ořízneme piškotový korpus a vyříznuté kolo prokrojíme ještě na dva tenčí pláty. Vymazanou formu naplníme pudinkem. Vrch pudinku přikryjeme vykrojeným korpusem a necháme v chladu ztuhnout. Povrch ohřejeme teplou vodou a pudinkovou bábovku vyklopíme na připravený podnos. Kraje bábovky obložíme piškoty potřenými medem a navrch položíme druhý pláž piškotu. Ten poklademe plátky jablka orestovanými na másle s medem.