Z 300 g mouky, 90 g cukru, 1 a půl lžičky skořice, 180 g změklé Hery a 3 žloutků zpracujeme těsto. Vytvarujeme z něj váleček, zabalíme ho do mikrotenové fólie a necháme v chladu odpočinout. Odleželé těsto rozválíme na pomoučeném válu na plát, vykrájíme z něj kolečka, přeložíme na plech vyložený papírem na pečení, vložíme do trouby vyhřáté na 150 °C a upečeme dozlatova. Ihned po upečení horká kolečka přeložíme na rovnou podložku a necháme vychladnout. Náplň: Bonbony zalijeme 75 ml šlehačky, opatrně na mírném ohni za stálého míchání zahřejeme a necháme bonbony rozpustit. Směs necháme zchladnout a než zcela ztuhne, rozmícháme ji s 50 g změklého másla. Vychladlá kolečka slepíme po dvou připraveným krémem a přelijeme je na vrchu i po stranách rozehřátou čokoládovou polevou. Než poleva ztuhne, posypeme kolečka částečně ještě skořicovým cukrem a necháme v chladu rozležet.