Staňte se našimi fanoušky na:

Skotská vejce v bavorském těstíčku

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Klobásy zbavíme střívek, přidáme mletou papriku, nasekanými lístky z rozmarýnu, nastrouhaný muškátový oříšek, sůl a pepř. 2) Křepelčí vejce vaříme 2 minuty. Schladíme studenou vodou a oloupeme. 3) Vařená křepelčí vejce obalujeme do klobásové směsi, obalíme v trojobalu a necháme vychladit. 4) Smažíme 4-5 minut dozlatova. 5) Podáváme s hořčicí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
z té bavorské klobásy je to těstíčko Odpovědět
tepito |9. července 2015
nějak mi nedošlo- co je vlastně bavorské těstíčko? Odpovědět
sonizna |22. května 2015
Super Odpovědět
objev |18. května 2015
Místo křepelčích vajec můžeme dát přepůlenou čtvrtinu obyčejného vejce, nebo třeba feta sýr, co nás napadne... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!