Staňte se našimi fanoušky na:

Skotské vejce

Autor receptu: li33 (108 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

½ kg vepřovémaso,2 měkké klobásky(střívko sundáme obsah pomelem ),2 lžičky Worcester omáčka,4 vařená vejce, oloupané,1 lžíce hladké mouky,1/8 lžičky soli,1/8 lžičky mletého pepře, trojobal ,olej Ve středně velké míse smíchejte vepřové ,klobásky a Worcester omáčku. Smíchejte mouku, sůl a pepř; vmícháme do směsi. Směs na čtyři stejné části, každou část kolem jednoho vejce, zpracujeme rukou do tvaru. Obalíme v trojobalu . Rozehřejte olej ve velkém hrnci nebo fritéza (180 stupňů C), Smažíme po dobu 5 minut, nebo dokud nejsou do zlatova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

li33 |21. srpna 2013
Pro -Ferry Koprda ..Vážený(á) jelikož nemáte ani jeden uveřejněný recept zřejmě jste tu jen pro opruzování druhých kteří na rozdíl od Vás rádi vaří a chtějí se ze svými zkušenostmi podělit ovšem to přináší i nějaký ten překlep nebo chybičku ...chcete domácí tradiční recepty tak tady je máte i s překlepy. Odpovědět
tepito |9. srpna 2013
zkusím Odpovědět
roxana-zdena |9. srpna 2013
Dělám něco podobného, dobré! Odpovědět
Mendy |18. dubna 2013
Zaujímavé Odpovědět
petr.helman.5|13. srpna 2013
Tak to bude bašta,rád zkusím díky Odpovědět
ferry.koprda|11. srpna 2013
>jak se míchá 1/2 kg vepřového?>proč musí být mísa středně velká?>prč píšete směsy s Y??>jak se zpracovává "mezi rukou"-> trochu moc nesmyslů najednou ! Odpovědět
hadicevlcice|10. srpna 2013
Taky to delam a je to mnam :-) Odpovědět
vera.baierova.58|9. srpna 2013
něco podobného občas dělám také Odpovědět
Jalmila|9. srpna 2013
Omlouvám se, špatně jsem to četla... Odpovědět
Jalmila|9. srpna 2013
A kde se v tom postupu zpracování ztratilo to vepřové maso? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!