Staňte se našimi fanoušky na:

Škvarkový chléb z domácí pekárny

Autor receptu: SimoneckaC (282 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do hnětací nádoby dáme suroviny v následujícím pořadí - 330 ml vody, 2 lžíce oleje, 2 lžíce mléka, 610 g pšeničné tmavé chlebové mouky, uprostřed mouky si uděláme důlek a dáme do něj 2 lžičky kmínu a 10 lžic škvarků, do jednoho kouta nádoby dáme 1 lžíci cukru s 25 g droždí a do druhého kouta nádoby dáme 2 lžičky soli. Nádobu dáme do pekárny a zapneme ji na program KLASIK. Při hnětení doporučuji těsto hlídat - bude možná zapotřebí přidat mouku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

SimoneckaC |13. února 2015
Děkuji :-) Odpovědět
pinkchihuahua|13. února 2015
1*** Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!