200 g odpeckovaných švestek 1 sáček varné rýže Do rýže - 1 žloutek, 1 vanilkový cukr, 1 lžička krystalového cukru, oříšek Ramy, 2 lžíce mléka, 1 lžička kukuřičného škrobu, 3 lžíce tvarohu Do máku - 1 žloutek, 1 lžíce krystalového cukru, oříšek Ramy, 100 ml mléka, 1 lžička kukuřičného škrobu, 3 lžíce tvarohu, 50 ml mléka, 1/2 kypřícího prášku do pečiva Na sníh - 2 bílky, 2 lžíce krupicového cukru Pečící formu 25x17 cm vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. Švestky omyjeme, vypeckujeme a nakrájíme na čtvrtiny. Žloutek vyšleháme s vanilkovým a krystalovým cukrem, přidáme Ramu a tvaroh. Vmícháme 2 lžíce mléka a škrob. Vyšlehanou směs promícháme s uvařenou rýží, rozprostřeme do formy a poklademe švestkami. Příprava máku - žloutek vyšleháme s cukrem, přidáme Ramu a tvaroh. Po našlehání vmícháme promíchaný mák se škrobem a práškem do pečiva. Makovou hmotu zředíme mlékem. Řídkou makovou hmotu lžící rozlijeme po švestkách. Připravíme si sníh. Z bílků vyšleháme pevný sníh a pak vsypeme cukr. Šleháme ještě asi 2 minuty. Směs lžící rozdělíme po celém pekáčku a rovnoměrně rozetřeme. Formu vložíme do předehřáté trouby a pečeme při 160°C asi 45 minut. Podáváme teplou, studenou můžeme nakrájet na řezy.