Staňte se našimi fanoušky na:

Sladkokyselé chili

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Drůbeží maso nakrájíme na kousky a zprudka orestujeme na oleji. Po chvilce přidáme nakrájenou zeleninu a chvíli podusíme do změknutí zeleniny. Pokud je třeba, zakápneme vývarem. Nakonec přidáme sáček "Sladkokyselé čili" a cca 3 minuty provaříme. Podáváme s čímkoliv, co máme rádi, já jsem podávala s tarhoňou. Poznámka: Sáček "Sladkokyselé chilli" jsem objevila v Albertu. Já jsem to pouze ochutnala, je to spíš sladší, ale má to pořádný říz!!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Victor |18. května 2013
Oprubuju! Odpovědět
katy9 |11. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!