Staňte se našimi fanoušky na:

Sladkokyselé krevety

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1. Krevety osolte – sůl se do nich snažte mírně vetřít – a nechte deset minut odpočinout. Pak je na slunečnicovém oleji osmahněte do poloměkka, tedy asi minutu dvě z každé strany. 2. V míse smíchejte suroviny na omáčku. Na pár kapkách oleje osmahněte česnek, zázvor i chilli papričky, aby vše bylo krásně křehké. Pak do pánve přilijte i omáčku a přiveďte k varu. Přidejte předsmažené krevety, promíchejte, aby se vše spojilo, a minutu až dvě zahřívejte. Podávejte horké. Na omáčku: 150ml kečupu | 2-4 lžíce cukru | 1 lžíce sójové omáčky | 1/2 lžíce octa

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Doga |4. února 2013
Super. Odpovědět
Andrea |4. února 2013
Krevety jsou výborné, přidávám fotky Odpovědět
david.kruml.1 |10. prosince 2012
vypadá to dobře určitě zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!