Staňte se našimi fanoušky na:

Sladký kvádr

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

El. metlami ušleháme vejce s cukrem, do vyšlehané směsi postupně přidáme vlažnou vodu, olej a vanilkový cukr.. Pak smícháme mouku s prdopeč a vsypeme ji do směsi. Těsto dáme do vymazané a moukou vysypané formy a pečeme při 180° asi 20 minut. Upečený korpus vyklopíme a necháme vychladnout. Po vychladnutí potřeme džemem a navrch rozložíme ovoce. Želatinu připravíme podle návodu, korpus vrátíme do formy; připravenou želatinu naneseme na ovoce a chvíli počkáme až ztuhne. Potom korpus zalijeme zbývající želatinou a necháme 15 minut chladit v ledničce. Před podáváním můžeme ještě ozdobit šlehačkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alma |20. dubna 2014
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!