Staňte se našimi fanoušky na:

Slané pivní pulitry

Autor receptu: jana.zubovka (4 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Připravíme si pomazánku kterou máme rádi. Půllitr..Vezmeme si pivní pohárek a nebo vykrajovátko, aby odpovídalo velikostí na půllitr.a.z toustového a nebo z normálního chleba vykrájíme kolečka. mažeme je pomazánkou a prokládáme vařenýma vajíčkama a salámem. když je vysoký jako půllitr tak vezmeme eidam který si nakrájíme na slabé plátky a necháme trochu rozehřát v troubě. pak plátky přilepíme dokola na půllitr. Z nějaké pivní láhve stáhneme etiketu a ozdobíme jim půllitr. Klobásu ohneme a vytvoříme ucho. zafixujeme pomocí párátek. Na pivní pěnu použijeme pomazánkové máslo rozmíchané se smetanou. Dozdobíme.. :)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |19. září 2014
to je dárek Odpovědět
bak |24. ledna 2014
krásne Odpovědět
kulajda |25. listopadu 2013
luxusní Odpovědět
kulajda |25. listopadu 2013
1*** Odpovědět
Peggy89 |18. listopadu 2013
vypadá dobře Odpovědět
biglol |14. listopadu 2013
moc pěkné Odpovědět
Lucinka34 |6. listopadu 2013
To je luxusní, ukládám a udělám :-) 1+++++ Odpovědět
lucy255|15. listopadu 2013
Vypadá to moc hezky :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!