Staňte se našimi fanoušky na:

Slaný karamel

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Všechny suroviny spolu vaříme, dokud se cukr nerozpustí. 2) Ještě teplé plníme do sklenic, skladujeme v lednici.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

asona |7. července 2015
++++ Odpovědět
sonizna |7. řijna 2014
Asi proto, že je v něm sůl - lžička Odpovědět
sazinka |6. řijna 2014
proč slaný? Odpovědět
objev |2. řijna 2014
nebo můžeme směs natřít na oplatky, ty navrstvit na sebe a podávat jako dezert. Odpovědět
objev |2. řijna 2014
Můžeme si udělat karamelový koktejl - rozmíchat karamel, mléko a vanilkovou zmrzlinu. Odpovědět
objev |2. řijna 2014
Používáme do moučníků, namazat na bagetku, přilít do zmrzlinového poháru, atd. Odpovědět
Majdalena|19. řijna 2014
v Americe prodávají slané karamelky a je to bašta Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!