Na sladké přivítání nejmladšího člena rodiny potřebujeme piškotový korpus upečený podle libovolného receptu. Na náplň budeme potřebovat máslový krém, nugát nebo marmeládu. Dále si připravíme moučkový cukr na posypání, 200g marcipánové hmoty, 200g moučkového cukru, potravinářské barvy do pečiva, moučkový cukr a vodu na glazury, dekorační práškový cukr, čokoládová čísla a písmenka, stříbrné perličky Hlavním na dortu je kolébka: Na silný papír nakreslíme všechny díly kolébky a vystřihneme je. Nejdřív ustřihneme tři obdélníky o délce 8-10 cm a k nim velikostí odpovídající díl u hlavy a nohou. Marcipánovou hmotu prohněteme s moučkovým cukrem a vyválíme dotenka. Díly kolébky vykrájíme podle šablon a necháme je nejmíň hodinu schnout. Vymícháme hodně hustou cukrovou glazuru, a tou slepíme díly kolébky, pak polevu obarvíme do růžové, modré či jiné barvy a kolébku potáhneme, znovu necháme zaschnout. Na peřinku použijeme chomáček vaty. Z pevné průsvitné látky ustřihneme obdélník asi 12x20 cm velký a uprostřed jedné delší strany ho složíme jako "nebesa" a dáme nad kolébku. Pokud není látka dost stabilní, podepřeme kouskem drátku. Piškotový korpus dvakrát prořízneme a libovolně naplníme. Povrch dortu nejdřív potáhneme cukrovou glazurou a dokud je vlhká poprášíme dekoračním práškovým cukrem. Zbylý marcipán tónujeme do vybrané barvy, vyválíme a rozkrájíme na proužky, z proužků složíme mašličky. Ty rozložíme po obvodu dortu a konce mašličky necháme přesahovat přes okraj. Kolébku umístíme do středu a z čokoládových čísel a písmenek sestavíme datum a jméno křtěného novorozence. Nakonec ozdobíme stříbrnými cukrářskými perličkami.