Staňte se našimi fanoušky na:

Sleď pečený, nadívaný houbami

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Nádivka: 1 namočená houska máslo vařené houby sekaná petrželka sůl Ryby po délce rozřízneme, vykostíme, obě půlky naplníme nádivkou, zavineme a sešijeme. Nádobu vymažeme tukem, vložíme do ní závitky a pečeme v troubě. Nádivku připravíme tak, že vymačkáme v mléce namočenou housku, utřeme ji s kouskem másla, přidáme houby, petrželku a osolíme. Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!