Staňte se našimi fanoušky na:

Sledě s hořčicí

Autor receptu: m.m.m. (11 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěné avykuchané sledě bez hlav a bez ploutví nařízneme na každé straně několikrát napříč.Zářezy potřeme hořčicí,ryby osolíme,opepříme a obalíme v mouce.Upečeme je na másle v troubě.Na talíři sledě pokapeme octem,přelijeme vypečenou šťávou,posypeme posekanou petrželkou a obložíme plátky rajčat,vajec,posekanou cibulí a okurkou.Podáváme s bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!