Pokud nejsou filety zbaveny kůže, je třeba ji nejprve naříznout a stáhnout. (Filety nejdřív necháme dobře zchladit,kůže se pak snáze sloupne). Pak filety překrojíme na poloviny (ke krájení rybího masa použijeme velmi ostrý nůž,jinak se maso trhá a "třepí"), část z nich stočíme do roliček, ostatní nakrájíme na malé kostičky. Z brambor tvořítkem vykrájíme kuličky nebo je nkrájíme na kostky stejně velké jako rybí. Vejce uvaříme natvrdo a nakrájíme na čtvrtky. Sterilované okurky nakrájíme na tenké plátky, cibuli najemno nastrouháme. Několik lístků petrželky odložíme na ozdobu, zbývající najemno usekáme. Brambory, rybí i okurkové kostky, celer a cibuli promícháme, osolíme, opepříme. Z majolky, jogurtu, mléka worcestru a citronové šťávy připravíme zálivku (zálivka bude hedvábně hladká,když ji našleháme metlou nebo v mixéru). Do středu mísy dáme několik roliček rybích filetů. Okolo rozložíme salát a vejce (žloutky posypeme paprikou). Vše posypeme sekanou petrželkou, pokapeme zálivkou a ozdobíme petrželkou a plátky okurky.