Včera vařila Gitka výbornou mňamkovou slepičí polévku, ale zbyla nám v ledničce dvě veliká slepičí prsa. Co s tím ? En - ten - týky - dva - špa - lí - ky ..., rozpočítali jsme se, a bylo jasné, že se o jejich přípravu mám postarat já. A tak jsem dnes znovu aktivoval prototypovou dílnu, a kuřecí prsa nakrájel na maličké kostičky, které jsem hodil do wok pánve na olej a na cibuli. Dál už to bylo intuitivní vaření : Co je mňam ? No jasně, máme tu Hrádeckou čabajku. Šup tam jednu pokrájenou nožičku. Musíme být také zdraví, takže šup tam dvě pokrájená rajčátka. Ale ne zase tak moc. Decánek slivovice, podpálit a vylít do pánvičky, jen ať to všechno hoří. Sůl, pepř, maďarskou sladkou papriku, nakrájené žampióny. Míchat a převracet a míchat. Mezitím uvařit dva sáčky předvařené rýže, a jakmile jsou hotové, vyklopit je do pánvičky. Míchat a převracet a míchat. Hotovo ? Tak už jen sundat z plamenů, a do směsi vmíchat ještě zakysanou smetanu pro zjemnění chuti. A výsledek ? Zase mňamka pro tři lidi. Dobrou chuť, kamarádi