Staňte se našimi fanoušky na:

Slepičí polévka s bramborami a zeleninou

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Slepici rozkrájíme, nalijeme na ní vodu, osolíme a dáme ji vařit. Mezitím oloupeme a nakrájíme brambory, zeleninu a cibuli. Když je slepice napůl vařená přidáme k ní zeleninu. Cibuli zpěníme na sádle, přidáme mouku, usmažíme světlou jíšku a rozvaříme ji. Jíšku přilijeme k polévce přidáme bobkový list, majoránku a nasekanou petrželku, necháme povařit a okyselíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!