Staňte se našimi fanoušky na:

Slepičí polévka s vejcem po řecku

Autor receptu: Tea (251 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vývar ze slepice přecedíme, přidáme propláchnutou spařenou rýži a uvaříme doměkka. Potom zalijeme vejci rozšlehanými s citronovou šťávou, solí, pepřem a kari kořením. Již nevaříme, rozkrájené slepičí maso a sekanou pažitku vložíme do talířů a přelijeme polévkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!