Staňte se našimi fanoušky na:

Slovenská bryndzová nátierka

Autor receptu: Janka D. (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

miri3 |16. června 2013
super Odpovědět
Zorushka |2. května 2013
Dobrotka :-) Odpovědět
Anna1960 |28. dubna 2013
vyzkouším Odpovědět
aB |21. dubna 2013
s paprikou neznám,vyzkouším Odpovědět
pajunc |2. dubna 2013
bezva recept :-) Odpovědět
Anna1960 |30. března 2013
miluji brynzu Odpovědět
evik|2. dubna 2013
Místo cibule, kterou někdo nerad, dávám na jaře pažitku a trošičku hořčice. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!