Staňte se našimi fanoušky na:

Slunečnicový chléb z domácí pekárny

Autor receptu: SimoneckaC (282 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Suroviny dáme do nádoby v následujícím pořadí - 375 ml vody, 3 lžíce oleje, 187 g hl.mouky, 420 g žitné celozrnné mouky ( obě mouky si před vsypáním do nádoby důkladně smícháme ), do jednoho kouta nádoby dáme 1,5 lžičky soli, do druhého kouta nádoby dáme 1, 5 lžíce medu a buď 1,5 lžičky sušeného a 30 g čerstvého droždí - zapneme program CELOZRNNÝ. Po zvukovém signálu přidáme 3/4 hrnku slunečnicového semínka. Pokud by se nám zdálo při posypávání semínek těsto málo propracované, tak program stopněte a zapnete znovu - ze zkušenosti ho opravdu dávám hnětat dvakrát.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

SimoneckaC |25. ledna 2015
Děkuji :-) Odpovědět
SimoneckaC |23. ledna 2015
Děkuji :-) Odpovědět
Polda |23. ledna 2015
ukládám Odpovědět
pinkchihuahua|25. ledna 2015
1*** Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!