Staňte se našimi fanoušky na:

Smažená čínská játra

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Solamyl promícháme s troškou vody na kašičku,ve které obalíme na tenké plátky nakrájená játra.Vložíme je do rozehřátého oleje a rychle po obou stranách osmažíme.Jakmile se jednotlivé plátky jater od sebe oddělí,přidáme na tenká kolečka nakrájený pórek,na plátky nakrájený česnek,koření,sójovou omáčku a zjemníme troškou cukru.Za stálého míchání vše smažíme asi 5 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!