Staňte se našimi fanoušky na:

Smažená kedlubna s tvarohovým dipem

Autor receptu: Georgina (161 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Veganské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kedlubnu oloupeme a 15 minut povaříme v hodně osolené vodě cca2 lžičky. Necháme vystydnout a nakrájíme na plátky 3/4 - 1cm. Obalíme v trojobalu (už nesolíme)a osmažíme. Tvaroh, mléko a utřený česnek smícháme a podle potřeby osolíme. Podáváme s brambory, nebo hranolkami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pajunc |28. května 2014
Super! To bude určitě dobrota :) Odpovědět
Penelope |13. řijna 2013
Skvělé Odpovědět
H-D |17. srpna 2013
dobrý tip Odpovědět
H-D |17. srpna 2013
paráda Odpovědět
Lucie Dubská |14. srpna 2013
super Odpovědět
Lucie Dubská |14. srpna 2013
zkusím Odpovědět
Lucie Dubská |14. srpna 2013
mnamka Odpovědět
Lenny |14. srpna 2013
zajímavé Odpovědět
janackacka |14. srpna 2013
hmmmm znám jen celer, zkusím Odpovědět
H-D |14. srpna 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!