Staňte se našimi fanoušky na:

Smažená ryba s medem

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ryby nakrájíme na menší porce, osolíme, opepříme a pokapeme šťávou z poloviny citronu. Vejce rozmícháme s moukou a v těstíčku obalujeme rybí kousky a smažíme je ve větším množství oleje dozlatova. Osmažené ryby necháme okapat z oleje na papírových ubrouscích, přeložíme je do mísy, přelijeme vínem s rozmíchaným medem a lžičkou citronové šťávy a necháme je 10 minut odstát. Na talíři rybu obložíme plátky citronu a podáváme ji s bílým pečivem nebo opečenými brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alpenrose |12. června 2014
****** Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!