Staňte se našimi fanoušky na:

Smažené grundle

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rozmražené rybičky osušíme, osolíme a obalujeme v mouce smíchané se špetkou pepře a červené papriky. Ihned smažíme v rozpáleném oleji do zlatova a na ubrousku odsajeme přebytečný olej. Při podávání zakápneme citrónovou šťávou. Podáváme s bílým pečivem, můžeme doplnit tatarskou nebo křenovou omáčkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

biglol |28. dubna 2013
znám z dovolené v Chorvatsku, jsou dobré :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!