Staňte se našimi fanoušky na:

Smažené listy

Autor receptu: junkie09 (39 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z hlávky vykrojte košťál a vařte ji v osolené vodě po dobu cca 10min. Poté zelí vychlaďte ve studené vodě a rozeberte hlávku na listy. Tužší místa můžete naklepat. Vždy mezi dva listy vložte dva plátky salámu a okraje listů přiklepněte paličkou, aby se nerozbalovaly. Následně obalte takto připravené listy v trojobale, osolte a na rozpáleném oleji osmažte. Vhodnou přílohou je bramborová kaše, vařené či opečené brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

-1 |15. června 2013
neznám Odpovědět
junkie09 |15. června 2013
ano, je to měkký salám, myslím, že gothaj by mohl být také dobrý. Odpovědět
martinnatr |15. června 2013
super Odpovědět
Sofii |15. června 2013
zajímavý recept, jen neznám rožnovský salám, u nás ho nemají..... je to něco jako měkký salám, třeba dietní nebo gothaj? Odpovědět
denous|15. června 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!