Staňte se našimi fanoušky na:

Smažené myši (z valašské kuchyně)

Autor receptu: MsGracia (61 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
16× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Máslo nebo Heru utřeme do pěny a postupně přimícháme ostatní přísady,těsto vkládáme po lžicích do horkého tuku a usmažíme. Ještě horké a křehké posypeme cukrem a skořicí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

|17. září 2013
kolik cukru krupice? Odpovědět
Lenny |12. června 2013
vypadá to lákavě Odpovědět
hana.molcarova |10. června 2013
ukládáme Odpovědět
jana.kucerkova.1 |9. května 2013
ukladam Odpovědět
olma |20. dubna 2013
ukládám na vyzkoušení Odpovědět
hanik29|3. listopadu 2014
mňamka Odpovědět
adriana.kohutova|9. května 2013
mňám, to si udělám.. Odpovědět
monikakozenska|8. května 2013
hned to vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!