Staňte se našimi fanoušky na:

smažené patizony

Autor receptu: PetulkaH (124 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Patison oloupeme,pokrájíme na plátky,osolíme a přikryté necháme asi hodinu odležet,aby pustily přebytečnou vodu.Osušíme je utěrkou ,obalíme v mouce,vejcích a strouhance a v rozpáleném tuku smažíme po obou stranách.Podáváme s omáčkou smíchanou z majolky,jogurtu a třeného česneku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |12. řijna 2014
to zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!