Staňte se našimi fanoušky na:

Smažené řízky naruby a pak zapékané s anglickou slaninou a zálivkou z masoxu

Autor receptu: Linda (30 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
18× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

- Krkovici omyjeme osušíme a naklepeme. - Potom ji osolíme, okmínujeme a důkladně obalíme ve strouhance. Co nejvíce strouhanky vtlačíme do masa. - Vejce rozšleháme v míse, na pánvi rozehřejeme olej. Troubu předehřejeme na 200°C. V hrnci svaříme vodu, masox a máslo. - Plátky masa ve strouhance namočíme v rozšlehaných vejcích a ihned dáváme do rozpáleného tuku a z obou stran opečeme. - Osmažené řízky naskládáme do zapékací misky, obložíme anglickou slaninou (nemusíme) zalijeme připraveným vývarem a dáme do trouby. - Pečeme přibližně půl hodiny. - Zapékané obrácené řízky ihned servírujeme. Vhodnou přílohou jsou hranolky. Po tomto jídle se mohou u nás všichni utlouct. Chuť je opravdu výtečná.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Januse |1. července 2013
vyzkouším Odpovědět
Šuldeska |15. června 2013
Mám ráda. Odpovědět
Lenny |15. června 2013
lákavé k vyzkoušení Odpovědět
zajdixs |9. května 2013
teda, dobrota :) Odpovědět
LadyAnn |8. května 2013
ukládám Odpovědět
water |6. května 2013
zkusim Odpovědět
slavuska |6. května 2013
mnam Odpovědět
gwendy |6. května 2013
mňam Odpovědět
můra|25. ledna 2014
je to bašta,už to dělám nějaký ten rok Odpovědět
barbora 3|25. ledna 2014
tyhle mám nejradši Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!