Staňte se našimi fanoušky na:

Smažené špízové jehly

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Plátky vepřové kýty z obou stran naklepeme, osolíme, opepříme a nakrájíme na menší kousky. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, sýr a uzeninu nakrájíme na kostičky.
  2. Na kovovou jehlu nebo špejli napichujeme střídavě maso, cibuli, uzeninu a sýr. Hotové jehly obalíme v hladké mouce, rozšlehaných a osolených vejcích a ve strouhance. Obalené namočíme opět ve vejcích a ve strouhance. Smažíme ve vyšší vrstvě oleje.

Něco navíc:

Podáváme s opékanými nebo vařenými brambory a tatarskou omáčkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

mochomůrka |17. září 2014
výborné Odpovědět
FOTOrecepty |17. února 2013
Také bych si dal. Odpovědět
slavuska |16. února 2013
mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!