Staňte se našimi fanoušky na:

Smažené srnčí řízky od hajnýho Ferdy

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Dobře odleželé maso odblaníme,omyjeme,osušíme a nakrájíme na řízky,naklepeme,osolíme,opepříme a potřeme rozetřeným česnekem.Připravené řízky obalíme v mouce,ve vejcích rozšlehaných s mlékem ve strouhance a zvolna smažíme na rozehřátém sádle z obou stran.Hotové řízky pokapeme citrónovou šťávou. Příloha,brambory,chléb.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

milmach |14. září 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!