Staňte se našimi fanoušky na:

Smaženice houbová

Autor receptu: oloušek (80 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na oleji osmažíme do zlatova cibulku. Nakrájíme si nasbírané jedlé houby na plátky. Přidáme na cibulku. Podlijeme, osolíme, opepříme, okmínujeme a asi 20 minut dusíme. Necháme vydusit veškerou vodu. Přidáme a zakvedláme vajíčka. Můžeme přidat i trochu krupice. Podáváme nejlépe s čerstvým chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Linda |10. června 2013
zkusím Odpovědět
water |9. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
lucie.s.kopecka |8. května 2013
mnam Odpovědět
Vendula Ševčíková |8. května 2013
ukládám Odpovědět
gwendy |7. května 2013
přidávám do oblíbených Odpovědět
PetaDomca |7. května 2013
mnam Odpovědět
zajdixs |7. května 2013
manžel miluje :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!